Pogoji poslovanja

(Terms and conditions)

Splošni pogoji spletne trgovine gajastreehouse.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). S spletno trgovino (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja:
GEŠESTKA, Gaja Madžarevič s.p.
Goričice 42, 1384 Grahovo
davčna številka: SI75624826 (Nismo davčni zavezanci.)

ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec). Podjetje je vpisano v poslovni register RS pod matino številko: 6826881000.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

nakupovanje in načini plačila

V trgovini gajastreehouse.eu lahko nakupujejo registrirani in neregistrirani uporabniki. S klikom na “ADD TO CART“ prenesete izbrani izdelek v košarico.

Pregled košarice je uporabniku dostopen ves čas brskanja po trgovini gajastreehouse.eu v spodnjem desnem kotu z ikono košarice.

Pred oddajo naročila je kupcu omogočen celovit pregled naročila in tudi možnost pomika nazaj po spletnem naročilu in odstranitve poljubnih izdelkov. Z izbiro CHECKOUT ste preusmerjeni na stran kjer vpišete svoje podatke (Billing details) in zaključite postopek naročila s plačilom na Paypal (PROCEED TO PAYPAL) ali vpisom podatkov kreditne kartice.

Po oddaji naročila, registrirani in neregistrirani uporabniki prejmejo obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupec odgovarja za podatke dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova. Registriranemu uporabniku so na spletni strani gajastreehouse.eu vselej dostopni podatki o statusu in vsebini trenutnega in vseh preteklih naročil. Ponudnik bo shranil vsebino naročil registriranih in neregistriranih uporabnikov.

Nakupovanje preko spletne trgovine gajastreehouse.eu je preko WordPressove platforme WooCommerce. Plačilo je možno s kreditno kartico preko plačilne platforme Revolut ali preko plačilnega sistema Paypal, kjer ste preusmerjeni na varno plačilno mesto Paypal, kjer vse varnostne posodobitve izvaja Paypal.com. Spletna stran gajastreehouse.eu v nobenem primeru ne pridobi podatkov kreditne kartice.

cene in izdaja računov

Vse cene na spletni strani so v evrih in ne vsebujejo stroškov dostave. Gaja’s tree house upravlja GEŠESTKA, Gaja Madžarevič s.p. Na podlagi 1. odstavka 94. lena Zakona o davku na dodano vrednost, DDV ni obraunan (nismo zavezanci za DDV). Kupec za kupljeno blago prejme račun, ki je priložen pošiljki.

dostava

Dostava je trenutno mogoča v 27 držav Evropske unije, Združene države Amerike, Kanado in Združeno kraljestvo. Če bi radi naročili v katero drugo državo, me prosim kontaktirajte. Za dostavo se uporabla Pošta slovenije (http://sledenje.posta.si/). V Sloveniji je poštnina 5€ za večje izdelke in 2€ za manjše, za mednarodne pošiljke se teža preračuna glede na težo izdelka pred zaključkom naročila.

vračila

Potrošnik ima pravico, v 14 dneh od prevzema blaga odstopiti od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Z mailom mora sporočiti svojo odločitev na naslov me@gajastreehouse.eu in pripisati številko naročila, ki je omenjena v elektronskem sporočilu potrditve nakupa.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu s priporočeno pošiljko, najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema naročenega blaga. 

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek osnovnega pošiljanja in strošek vračila blaga (poštnina).

Vplačani znesek je vrnjen, zmanjšan za stroške poštnine, najkasneje v 5 delovnih dneh od prejema vrnjenega blaga. Zaradi zagotavljanja točnosti in pravočasnosti vračila, se vračilo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva drug način in če zaradi tega ni dodatnih stroškov.

pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova me@gajastreehouse.eu. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Platforma za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo potrošnikom na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Za kakršnakoli dodatna vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi z vašimi osebnimi podatki ali za preklic privolitve me lahko vedno kontaktirate prek elektronskega naslova me@gajastreehouse.eu.

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop